Hírek

A Media Law International magasra értékelte irodánk médiajogi tevékenységét

MLI 2016

A Media Law International (MLI) -amely a jogi irodák globális ajánlója- magasra értékelte a VJT & Partnerst. Az exkluzív ajánló kiemeli, hogy irodánk az adatvédelem és a szerzői jogok szakértője. "A VJT & Partners csapata szakértő tanácsot ad nemzetközi média és szórakoztatóipari cégeknek a magyarországi szerzői jogot illetően, valamint az adatvédelmi, marketing és reklám törvényekre vonatkozóan."

Az MLI külön ajánlja két kollégánkat is: "A terület kulcsemberei Varga János Tamás és Hacsi Gábor, mindketten széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a szerzői jogok átruházása terén."

Ismét kiválóan értékelte irodánkat a Chambers Europe

A Chambers Europe, Európa egyik vezető nemzetközi jogi szakkiadványa ismét magasan rangsorolta irodánkat a társasági jog és vállalatfelvásárlás, a tőkebefektetés, a munkajog, valamint a technológia területén. A kiadvány külön említi Varga János Tamást, mint "a magas színvonalon végzett munka elkötelezett hívét", és kiemeli Csernus Zoltánt, aki "munkajogi ügyekben nyújt kitűnő jogi tanácsokat az ügyfeleknek".

Tovább...

Irodánk a különféle jogterületek részletes leírásában a következő ajánlásokat kapta:

A társasági jog és vállalatfelvásárlás területén a kiadvány a következőt írja rólunk: "A magyar piacon egyre jelentősebb szerepet játszó iroda nagy nemzetközi tapasztalattal bír, hiszen ügyeinek jelentős része külföldi vonatkozású" Ügyfeleink pedig hozzátették, hogy "a VJT & Partners felkészült jogászai magas színvonalon dolgoznak, és mindig törekednek arra, hogy az ügyfél számára megtalálják a legjobb megoldást." "Varga János Tamás maximálisan figyelembe veszi az üzleti szempontokat."

A munkajog területén kitűnő ajánlást kaptunk: "A VJT & Partners komoly peres és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik, és kiemelkedően sok jelentős ügyfélnek ad jogi tanácsot. A csapat készséges, rugalmas és kreatív". A területen elismert jogászok között a kiadvány két kollégánkat is kiemeli: "Csernus Zoltán nyitott és készséges ügyvéd, aki széleskörű munkajogi tapasztalttal bír." "Varga János Tamás rendkívül gyorsan átlátja az ügyeket és igen gyakorlatias jogász."

A kockázati tőkebefektetések területén a kiadvány kiemeli, hogy az iroda tapasztalt tőkebefektetési csapata "számos tranzakció lebonyolításában vesz részt, és rendszeresen ad jogi tanácsot kiválással vagy tőkésítéssel kapcsolatos ügyekben. A team gyakran dolgozik együtt külföldi partnerirodáival". Ezután az iparágak széles skálájának felsorolása következik, amely területeken az iroda jogászai hozzáértő tanácsot nyújtanak a befektetni szándékozó ügyfelek részére.Varga János Tamást név szerint ajánlja a kiadvány a területen felsorolt jogászok között.

A telekommunikációs, médiajogi és technológiai területeken a következő ajánlást kaptuk: "Az iroda a technológia terén egyre fontosabb szerepet játszik" és megbízható tanácsokat nyújt többek közt "az adatvédelem, a reklámjog és az IT kiszervezés területein is". A TMT szektorban "elismert és jelentős" Varga János Tamás, aki "széleskörű tapasztalatokkal bír finanszírozási és szabályozási kérdésekben is", a területen ajánlott jogászok közé került.

"A Chambers Europe értékelései nagyon biztatóak" - mondta Varga János Tamás, az iroda vezető partnere. - "Azt mutatják, hogy a VJT & Partners hiteles alternatívája egy nagy nemzetközi irodának is. Természetesen továbbra is szeretnénk fejlődni, és törekszünk arra, hogy pontosan azt nyújtsuk ügyfeleinknek, amire szükségük van."

A VJT&Partners ismét „Top Tier” ajánlást kapott a Legal 500 EMEA szakkiadványban

A Legal 500 Európa, Közel-Kelet és Afrika (EMEA) független jogi szakkiadvány ötödik éve a legmagasabban rangsorolt irodák között ajánlja irodánkat a munkajog területén. További négy jogterületen is kapott ajánlásokat az iroda.

 

Legal 500 2016

A rangos jogi szakkiadvány kiemeli, hogy irodánk munkajogi csoportja 'kiváló szakértelemmel bír' és 'figyelemreméltó peres tapasztalattal rendelkezik'. Külön említésre került Varga János Tamás vezető partner, valamint Csernus Zoltán partner, akit a kiadvány szakértői 'az üzletre fókuszáló, ügyfélorientált, készséges és megbízható' ügyvédként neveztek meg.

Irodánk folyamatos fejlődésének köszönhetően további négy jogterületen is igen kedvező minősítést kapott. A Társasági jogi és Vállalatfelvásárlási, a Vitarendezési, illetve a Technológiai csoportok „Second Tier” besorolást kaptak, a TMT csoport pedig megőrizte korábbi helyét ugyanebben a kategóriában. Az Ingatlanjogi csoport a szintén elismerésre méltó „Fourth Tier” besorolást nyerte el.

Tovább...

A prominens kiadvány az iroda különféle jogterületeiről adott leírásaiban külön kiemeli a VJT & Partners valamennyi ügyvédjét:

Kereskedelem, Gazdasági társaságok, Vállalatfelvásárlás: "Az ügyfelek körében jelentős elismerést szerez a VJT & Partners ügyvédeinek kiváló minőségű munkája, valamint az a kivételes képességük, hogy az ügyfél igényeire fókuszáljanak és azt tökéletesen megértsék. Az 'üzleti szemléletű és a dolgok egészét látó' Varga János Tamás, valamint a 'széles körű és alapos tudással bíró' Csernus Zoltán együtt adtak jogi tanácsot a TransDigm Group EME felvásárlása során. A csapat 2015 augusztusában tovább bővült Lovretity Andrással, a 'kitűnő tranzakciós jogásszal'".

Vitarendezés: "Fontos hangsúlyozni a VJT & Partners csapatának munkajogi és biztosítási jogi ügyekben nyújtott magas színvonalú munkáját. A Csernus Zoltán által vezetett ´lelkesen dolgozó´ team többek között olyan ügyfeleknek nyújt széleskörű jogi szolgáltatást mint az NN Biztosító, vagy az Invescom."

Telekommunikáció, Média, Technológia: "Varga János Tamás már a ’90-es évek óta aktív szereplője ennek a szektornak. Az általa vezetett team tagjai a 'kimagasló hozzáértéssel rendelkező' Hacsi Gábor és a 'lelkes és készséges' Várady Endre egy piacvezető biztosító részére adtak jogi tanácsot a felhő alapú szolgáltatásra áttéréssel kapcsolatban."

Ingatlan és Építőipar: "Az üzleti szemléletű VJT & Partners rendszeresen ad jogi tanácsot az Intersport számára a cég bérleti szerződéseinek módosítására és megszüntetésére vonatkozóan. Az iroda ingatlanjogi munkacsoportját Varga János Tamás mellett ’a felkészült és tapasztalt’ Hacsi Gábor irányítja."

A Legal 500 egy rendszeresen megjelenő rangos kiadvány, mely mélyreható elemzést készít az ügyvédi irodákra és azok ügyfeleire vonatkozóan.

"Eddig még soha nem értünk el ilyen jó eredményeket a Legal 500 EMEA-ben. Nagyon örülök és büszkeséggel tölt el, hogy ilyen magas besorolásokat kaptunk. Ezek visszaigazolást adnak arról, hogy ügyfeleink elégedettek a képességeinkkel és az általunk végzett munkával. De azt is tudom, hogy van még tennivaló." – tette hozzá Varga János Tamás, az iroda alapító ügyvédje.

A Chambers Global 2016 nemzetközi szakkiadvány ismét magasra értékelte irodánkat a társasági jog és a vállalatfelvásárlási jog területein.

A Chambers Global 2016 ismét előkelő helyre, a kiemelt ügyvédi irodák 4. csoportjába sorolta irodánkat társasági jog és vállalatfelvásárlási jog területeken. A kiadvány a vállalatfelvásárlási területen ajánlott jogászok között a 3. csoportban emeli ki Varga János Tamást, az iroda vezető jogászát.

"Varga János Tamás két évtizedes tapasztalatának köszönhetően rendkívül elismert tranzakciós jogász Magyarországon. Munkájában mindig alapos és összehangolt, sokrétű jogi tanácsait az üzleti szempontok maximális figyelembevételével adja" – írja a Chambers Global.

Tovább...

"Nagyon szeretek Tamással dolgozni! Nem csupán jogi szempontból nézi az ügyeket, hanem átgondolja, hogy ténylegesen mire van szüksége az ügyfélnek. Képes arra, hogy az ügyfél fejével gondolkozzon" – idézi a Chambers az iroda egyik ügyfelét.

A kiadvány utal a VJT & Partners széles körű megbízásaira, amelyek közül kiemelkedik az a jogi tanácsadás, melyet az iroda az Euroventures III LP kockázati tőkebefektető társaságnak egy nagy volumenű részvényátruházási ügy kapcsán nyújtott.

Az iroda színvonalát tovább emeli, hogy 2015-től a tapasztalt vállalatfelvásárlási jogász, Lovretity András is a VJT & Partners csapatát erősíti. További részletek itt.

Megjelent a Hungarian Watch téli száma!

HW Winter 2016

Az új Watch-ban az olvasó olyan izgalmas híreket talál, mint a Budapesti Értéktőzsde történelmi jelentőségű növekedése, a metróépítési szektorban rejlő pályázati lehetőségek, vagy az MKB Bank privatizációja.

"A Hungarian Watch mindig új üzleti lehetőségeket tár a külföldi üzletemberek elé, és büszke vagyok arra, hogy ezek közül már nem is egy megvalósult! Ez méltán bizonyítja, hogy a befektetőknek érdemes olvasni a kiadványunkat" - mondta Dr. Várady Endre, a Hungarian Watch főszerkesztője.

"A Hungarian Watch az egyik legsikeresebb kiadványunk, amely most ünnepli 10. megjelenését. Népszerűsége üzleti körökben vitathatatlan" - tette hozzá Dr. Varga János Tamás, a VJT & Partners vezető jogásza.

A Hungarian Watch negyedévente jelenik meg, így legközelebb a tavaszi szám nyújt majd átfogó és aktuális képet olvasóinknak a magyarországi eseményekről, kiemelve a jog, a gazdaság és egyéb olyan területek friss híreit, melyek jelentős hatással lehetnek a magyarországi üzleti életre.

Kiadvány letöltése

Kínaiul kívánunk Boldog Majom Évet!

VJT与其合作伙伴律师事务所用汉语给您拜个晚年!

A VJT & Partners csapata ezzel a rövid videóval kíván Boldog Új Évet!