Az együttműködés mindenek előtt

A VJT & Partners egy üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda. Hazai és nemzetközi céges ügyfeleknek és vállalkozóknak adunk jogi tanácsot. Ügyvédeink a jogterületek széles körében számítanak szakértőnek. Mindannyian jól eligazodunk az üzlet gazdasági realitásában, ugyanakkor kiváló együttműködő partnerek is vagyunk. Ügyfeleinkkel nem érthetetlen jogi nyelven, hanem az üzlet nyelvén beszélünk. Mindig egyenes, őszinte és praktikus tanácsokat adunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink egyéni igényeinek.

Vezető ügyvédek


Varga János Tamás

János Tamás számos jogterületen és sokféle nemzetközi tranzakcióban tett szert komoly tapasztalatra és szakértelemre az elmúlt 20 év során.

Lovretity András

András több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi vállalatfelvásárlási, átalakítási és befektetési tranzakciók terén.

Várady Endre

Endre az évek során az iroda vezető adatvédelmi szakértőjévé vált. Mindent tud, amit a GDPR-ról tudni kell.

Belényi Andrea

Andrea teljes szakmai életét végigkíséri a versenyjog. A GVH munkatársaként, jogtanácsosként majd ügyvédként mindent megtanult, amit ebben a témában tudni kell.

Csernus Zoltán

Zoltán elismert és nemzetközileg is jegyzett, elkötelezett munkajogi szakértő, a VJT & Partners Munkajogi Csoportjának vezető jogásza.

Virág Tamás

Tamás ügyvédként főként az M&A és adatvédelmi területeken tevékenykedik. Kiemelten fontos számára, hogy alaposan megismerje az ügyfelek igényeit.

Vezse Eszter

Eszter nálunk nőtt lelkiismeretes és elkötelezett ügyvéddé, és itt vált a biztosítási jog, ingatlan jog, és a szerződések szakértőjévé.

Buzogány Emőke

Emőke elsősorban a társasági jog és az M&A területeken dolgozik. Szívvel-lélekkel jelen van az iroda kulturális eseményein is.

Lakner Krisztina

Krisztina tapasztalt ügyvéd. A legfontosabb számára az ügyfelek érdekének maximális védelme, és ennek érdekében valamennyi létező jogi megoldás felkutatása.

Nguyen Hoa Tünde

Hoa felelősségteljes és céltudatos, szeret belemélyedni az ügyekbe, és felderíteni őket a legapróbb részletekig. Együttműködő, nyitott és segítőkész kolléga.

Fő jogterületek

Vállalatfelvásárlás (M&A)

Gyakorlatias jogászok vagyunk, az üzlet nyelvét beszéljük. Megtanultuk, hogy a sikeres tanácsadáshoz ismerni kell az üzleti élet logikáját és belső dinamikáját.

Tovább...

Versenyjog

A versenyjognak nem csak az elnevezése izgalmas. Lelkes és tapasztalt csapatunk a versenyjog minden területén otthonosan mozog.

Tovább...

Adatvédelem

Az adat az új hatalom, soha nem látott mértékben adjuk, vesszük, használjuk az adatokat. A mai kor legégetőbb kérdése, hogy ennek szabályait ésszerűen kialakítsuk.

Tovább...

A Doing Business in Hungary 2021 egy hasznos kézikönyv mindazon magánszemélyek és cégek számára, akik befektetési lehetőségként tekintenek Magyarországra. A jól strukturált kézikönyv nélkülözhetetlen forrás mindazok számára, akik üzleti vállalkozás létrehozását tervezik – vagy már működtetnek egyet – Magyarországon.

Tovább...

Doing Business in Hungary 2021

Irodánk 2018-ban elnyerte a Wolters Kluwer jogászdíjat „az év adatvédelmi csapata” kategóriában. Ezt a jó hírt külföldi partnereinkkel is meg akartuk osztani, így az év első Hungarian Watch kiadványát ennek a témának szenteltük. Az angol nyelvű Hungarian Watch oldalain végigkísérhetik az Adatsólyom GDPR megfelelést segítő szoftver történetét az ötlet megszületésétől egészen a díj elnyeréséig.

Tovább...

Hungarian Watch Special Edition 2019