A munka teszi emberré az embert. A munkajog szól leginkább az emberről, ezen a területen a jog és a humanitás iránti lelkesedés nélkül nem lehet igazán jól dolgozni.

Mindkét oldalt mélyrehatóan ismerjük

Munkáltatói oldal

Ügyfeleink sokszor munkáltatók. Munkánk során az ő üzleti érdekeiket és szándékaikat maximálisan szem előtt tartjuk.

Munkavállalói oldal

Számos jogi perben sikerrel képviseltünk vezető állású munkavállalókat is.

„A csapat állhatatosan és elkötelezetten dolgozik az ügyfélért.” – Chambers Europe 2022

Dr. Csernus Zoltán

munkajogi csapat vezetője

„A munkajog rutinos rókájaként tudom, hogy ezen a területen csak az igazság és a jog iránti őszinte lelkesedéssel lehet sikeresen dolgozni.”

csernusz@vjt-partners.com

Dr. Varga János Tamás

irodavezető partner

„A munkajog az egyik legszövevényesebb jogterület. Egy-egy jó ötlet itt aranyat ér.”vargajt@vjt-partners.com

Dr. Lovretity András

munkajogi csapat tagja

„A szakértelem mellett nagy erősségünk, hogy az ügyfelek üzleti érdekeit és szándékait is figyelembe vesszük a tanácsadás során.”

lovretitya@vjt-partners.com

Rólunk mondták ügyfeleink

Legal500 2022
Legal 500 EMEA, 2022

„A VJT & Partners a munkajogi vitákban minden szinten helytáll, legyen szó közvetlen felek közötti tárgyalásokról, alsóbb fokú bíróságról, fellebbviteli bíróságról, vagy a Kúriáról.”

Legal 500 EMEA 2022
Legal 500 EMEA, 2022

„Varga János Tamás a joggyakorlat mestere, megérti és átlátja az ügyeket minden vonatkozásukkal egyetemben.”

Chambers Europe 2022-employment
Chambers Europe, 2022

„A szolgáltatás kiváló volt, teljes mértékben elégedettek vagyunk a munkájukkal.”

Chambers Europe 2022-employment
Chambers Europe, 2022

„A csapat állhatatosan és elkötelezetten dolgozik az ügyfélért.”

Legal500 2021
Legal 500 EMEA, 2021

„Elmélet és gyakorlat itt kéz a kézben jár: a munkajogi csapat tagjai nem csak ismerik a szabályozást, hanem alkalmazni is tudják. Sőt, jogi tanácsot érthetően, nem jogász nyelven, példákkal alátámasztva nyújtanak.”

Legal 500 EMEA 2021
Legal 500 EMEA, 2021

„Ők sok szempontból kimagaslanak az átlagból: a professzionális jogi tanácsadás mellett sosem sajnálják az időt és az energiát arra, hogy az ügyfelek a lehető legjobban érezzék magukat az együttműködés során.”

Chambers Europe 2021-employment
Chambers Europe, 2021

„A csapat hihetetlenül gyorsan reagál a kérdésekre és megkeresésekre, és technikai tudásuk is egészen bámulatos.”

Chambers Europe 2021-employment
Chambers Europe, 2021

„Csernus Zoltán nem csak kiváló munkajogász, hanem mint stratéga is rendkívüli.”

Munkajogi színes hírek

Elsőrangú tanácsadás

Legal500 EMEA 2021 // 2021. május

A Legal 500 értékelése és a kiadványban megjelent ügyfélvélemények alapján elmondhatjuk, hogy nálunk nem három, hanem több, mint egy tucat „muskétás” védi az ügyfelek érdekeit.

Munkajog területén immáron sok-sok éve a legjobbak között vagyunk, és ez most sem változott. Csernus Zoltánt, a munkajogi csapat vezetőjét nem győzik dicsérni ügyfeleink: praktikus, gyakorlatias, alapos, egy szóval mindent tud, amit egy kitűnő ügyvédnek tudnia kell.

Részletek

Ha tavasz, akkor Chambers Europe ranking

Chambers Europe 2021 // 2021. április

A Chambers Europe értékelése szerint kiemelkedő munkajogi csapatunk megbízható választás a pénzügyi szolgáltatások területén, valamint az ingatlan szektorban aktív ügyfelek számára. És az ügyfelek elégedettek velünk. Véleményük szerint a csapat hihetetlenül gyorsan reagál a kérdésekre és megkeresésekre, és technikai tudásuk is egészen bámulatos.

Csernus Zoltán nem csak kiváló munkajogász hírében áll, hanem mint stratéga is elismerést vívott ki ügyfeleink körében.

Részletek

Erős, precíz, kreatív és trendi

Chambers Europe 2020 // 2020. június

A sikeres munkajogi csapat receptje: előkelő ügyfélkör, jártasság a munkajog minden területén, üzleti érzék, és valódi megoldások.

Csernus Zoltán, a kiemelkedő peres gyakorlattal rendelkező munkajogi csapat vezetője non-stop az ügyfelek rendelkezésére áll, és gyorsan reagál a felmerülő problémákra.

Részletek

Munkajogból abszolút a csúcson!

Legal500 EMEA 2020 // 2020. május

A Legal 500 jogi irodákat bemutató és rangsoroló kiadványa idén munkajogból olyan magasra értékelte irodánkat, mint még soha. A kiadvány elismeri munkajogi szakembereink kiváló munkáját, kiemeli a csapat erősségeit, és megosztja az olvasókkal ügyfeleink véleményét.

Irodánk vezetője, Varga János Tamás, megkapta a kiadvány által adható legmagasabb elismerést, és bekerült a Hall of Fame tagjai közé. Tamást, aki több évtizede csak dicséretet kap az ügyfelektől, magas színvonalú, kiváló munkájának elismeréseként került be a leginkább ajánlott ügyvédek társaságába. Munkajogi csapatunk vezetőjét, Csernus Zoltánt, mint „Leading individual”-t emeli ki a kiadvány. Ezen a területen irodánkat is a legelsők között ajánlják, így elmondhatjuk, hogy munkajogból abszolút a csúcson vagyunk!

Részletek

MUNKAJOGI csapatunk immár 8. éve van az élvonalban, a legelsők között!

Legal500 EMEA 2019 // 2019. június

A Legal 500 jogi irodákat értékelő kiadványa idén ismét a legjobb irodák közé sorolt minket a munkajog területén. A munkajogi csapatnak az iroda fennállása óta sikerült megtartani ezt az előkelő helyet.

„Csernus Zoltán ösztönös hozzáértéssel, az üzleti szempontokat is szem előtt tartva segíti az ügyfeleket. Mindig érthetően fogalmazza meg javaslatait, megoldásai reálisak és működőképesek. A feszes határidők sem jelentenek neki gondot.” – írja kollegánkról a kiadvány. A munkajogi csapat kulcsfontosságú ügyfele az NN Biztosító.

Részletek

A GDPR salátatörvény munkahelyi veszélyei

dr. Várady Endre // 2019. június

A GDPR salátatörvény áprilisban lépett hatályba, és egyáltalán nem annyira szelíd és ártalmatlan, mint egy tányér saláta. Az új szabályok sokszor nehéz helyzetbe hozzák a cégeket, van, hogy évtizedek alatt berögzült szokásokon kell változtatni. Ennek fényében érdemes újból megvizsgálni cégünk munkahelyi adatkezelési gyakorlatát. A tét nem csekély, hiszen a munkavállalóknak kifejezetten erősödik a jogi fegyvertára, mind az adatvédelmi hatóság, mind a munkaügyi bíróság előtt.

A salátatörvény munkahelyi adatkezeléssel kapcsolatos legfontosabb módosításait kollégánk, dr. Várady Endre gyűjtötte egy csokorba.

Részletek

Vitás? Nem vitás. A munkajogi csapat munkája kiemelkedő!

Chambers Europe 2018 // 2018. május

A Chambers Europe a világ egyik vezető, ügyvédi irodákat rangsoroló kiadványa. A szakkiadvány munkatársai ügyfeleink mondásai alapján az idén is összeállítottak irodánkról egy értékelést, melyben sok elismerő szót olvashattunk munkajog területen is.

Munkaszerződés? Munkajogi per? Munkavállalási engedély? A szakkiadvány kiemelte széles ügyfélkörünket és az őket segítő munkajogi csapat kiemelkedő munkáját. Az ügyfelek dicsérik a csapatot az elkötelezett, proaktív munkáért, a gyorsaságért és a kreatív megoldásokért.

Részletek

Irodánk most is az élvonalban!

Legal500 EMEA 2018 // 2018. április

Idén sem kevés izgalommal vártuk a Legal 500 értékelését. A rangos nemzetközi szakkiadvány munkatársai kifaggatták ügyfeleinket munkánk minőségéről, akik valószínűleg csupa jót mondtak rólunk, így büszkén jelenthetjük, hogy a VJT & Partners idén is a legjobbak között végzett.

Munkajog - Minden évben új megmérettetés, és már 7. éve a legjobbak között! A kiadvány hangsúlyozta csapatunk üzleti szemléletét és nagy tapasztalatát a kiemelten fontos peres ügyek kezelésében.

Részletek

„Az ügyvédek tanácsai annyira pontosak és testreszabottak, mintha a kor legdivatosabb szabója szabta volna őket.” – Legal 500

A jogászokat is értékelő Legal 500 idén sem fukarkodott ügyvédeink dicséretével. Két jogászunk, Varga János Tamás és Csernus Zoltán is megkapta a megtisztelő „vezető egyéniség” címet, fiatal kollégánk, Várady Endre pedig „a következő generáció jogásza” elnevezéssel büszkélkedhet.

Varga János Tamás kemény, pragmatikus tárgyalópartner. Stratégiailag átlátja a problémák egészét, miközben a részletekre is ügyel.
Csernus Zoltán pontos és megbízható. Ő a csapat masszív „védőembere”.
Lovretity András jól felismeri, hogy az ügyfeleknek mire van szüksége.

Részletek