• Bank
    Jogviták
    Ez egy olyan terület, ahol nincs hova hátrálni.
    Bár Petrocelli nem dolgozik nálunk, de azért mi is bátran beleállunk ebbe a klasszikus jogász szerepbe.

Jogviták

A jogviták területen két alapelvünk van.

Egyik a megoldásra törekvés. Csapatunk nem a „vita mindenáron” jeligével működik, hanem a vitás kérdések megoldására törekszik. Egy kedvező, de adott esetben végrehajthatatlan ítélet helyett sokkal jobb egy kölcsönös engedményekkel elért, végrehajtható egyezség.

A másik alapelvünk, ami az elsővel szorosan összefügg, hogy ügyfeleink érdekeit sohasem tévesztjük szem elől.

Menyhárd Attila a VJT fedélzetén!

Attila az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar választottbíró. Népszerűsége köszönhető több évtizedes tapasztalatának, eredeti gondolkodásának, és sokoldalúságának is, hiszen Attila jogalkotóként, egyetemi oktatóként, és ügyvédként is benne van a jog vérkeringésében.

„Jogászként praktizálás nélkül nem lehetséges a tanulás, és örülök, hogy itt a VJT-nél gyakorolhatom a szakmát. Nagyon erősnek látom az irodát, egy szakmailag nyitott, fejlődésre törekvő helynek, ahol az ügyfélmunka igazi szakmai kihívást jelent.” - Menyhárd Attila

Menyhárd Attila a VJT fedélzetén!

Dr. Csernus Zoltán

„Egy-egy ügy kapcsán mindig a teljes
képet nézzük, és a jogi szempontok
mellett szem előtt tartjuk ügyfeleink
üzleti céljait is.”

csernusz@vjt-partners.com

Dr. Lovretity András

„Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ügyfeleinkkel tökéletesen megértsük egymást. Mikor egy ügyféllel tárgyalunk, nem használunk érthetetlen jogi nyelvet, és az üzlet nyelvét is folyékonyan beszéljük.”

lovretitya@vjt-partners.com

Dr. Menyhárd Attila

„A jogviták során kell a legsokoldalúbban használni képességeinket. Az az alap, hogy kiváló szakemberek legyünk, de emellett szükségünk van alaposságra, kitartásra, türelemre, konfliktus kezelési képességre, kreativitásra, bátorságra, és még sorolhatnám”

menyharda@vjt-partners.com

Rólunk mondták ügyfeleink

Legal500 2023

„Kiválóak tetőtől talpig. Kemények, szervezettek, nagy tudásúak, de mégis rugalmas pereskedők. A határokon átnyúló választottbírósági ügyekben is megállják a helyüket.”

Legal500 2023

„Lovretity András üzleti szemléletű, hatékony, pragmatikus és nyugodt.”

Legal500 2023

„Csernus Zoltán nagyon kemény, stratégiai pereskedő. Soha nem veszíti el a nyugalmát.”

Legal500 2022

„Lovretity András kiváló ügyvéd a vállalati jogvitákban.”

Hírek

Biztos helyünk van a legjobbak között

Legal500 EMEA 2023 // 2023. április

A Legal 500 értékelését olvasva nagy örömmel tölt el minket, hogy már évek óta biztosan ott vagyunk az élbolyban. Ügyvédeink kitűnő munkájának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a VJT & Partners a legjobb irodák között kapott helyet a munkajog, a vállalatfelvásárlás, az adatvédelem és a technológia területeken, és kitűnő eredményt ért el a versenyjog és a peres ügyek területén is. Köszönjük ügyfeleinknek az elismerő szavakat!

„Kemények, szervezettek, és nagy tudásúak” – Peres ügyek

A csapatot két harcban megedzett jogász vezeti: Lovretity András és Csernus Zoltán. Olyanok ők, mint két jó hadvezér: tapasztaltak, nagy tudásúak, igazi stratégák, és nyugodtan néznek szembe még a legnehezebb helyzetekkel is.

Részletek

„Csak az odaadó munka”

Legal500 EMEA 2022 // 2022. április

A Legal 500 ügyvédi irodákat értékelő kiadványában évről évre egyre több kitűnő vélemény formálódik irodánkról, és személy szerint is egyre több kollégánk kap elismerést. Ahogy egyik ügyfelünk így jellemzi irodánk csapatát: „semmi sallang, csak az odaadó munka”. Ez az odaadó munka tükröződik ügyfeleink rólunk formált véleményeiben is, melyeknek köszönhetően a VJT & Partners a legjobbak között kapott helyet a munkajog, a vállalatfelvásárlás, az adatvédelem és a technológia területeken, és kitűnő eredményt ért el a versenyjog és a peres ügyek területén is.

„Tetőtől talpig kiválóak” - Peres ügyek

Ezek igazi harcok, ahol keménynek kell lenni, mégis rugalmasnak, nagy tudásúnak, és mégis kreatívnak. És még egy kis humor sem árt. A Lovretity András és Csernus Zoltán vezette csapat kiváló értékeléseket kapott.

Részletek

Tapasztalat és szakértelem

Legal500 EMEA 2021 // 2021. május

A Legal 500 értékelése és a kiadványban megjelent ügyfélvélemények alapján elmondhatjuk, hogy nálunk nem három, hanem több, mint egy tucat „muskétás” védi az ügyfelek érdekeit.

Elmélet és gyakorlat nálunk nem válik el egymástól. Ismerjük a szabályokat, a gyakorlatban kitűnően alkalmazzuk őket, és nem beszélünk feleslegesen. Összefoglalva elmondhatjuk, hogy mindig az ügyfél igényeire összpontosítunk.

Részletek