• Bank
    Jogviták
    Ez egy olyan terület, ahol nincs hova hátrálni.
    Bár Petrocelli nem dolgozik nálunk, de azért mi is bátran beleállunk ebbe a klasszikus jogász szerepbe.

Jogviták

A jogviták területen a működésünknek két alappilére van.

Egyik a megoldásra törekvés. Csapatunk nem a „vita mindenáron” jeligével működik, hanem a vitás kérdések megoldására törekszik. Egy szigorú, de adott esetben végrehajthatatlan ítélet helyett sokkal jobb egy kölcsönös engedményekkel elért egyezség.

A másik alappillér, ami ezzel szorosan összefügg, hogy ügyfeleink érdekeit sohasem tévesztjük szem elől.

Dr. Csernus Zoltán

„Egy-egy ügy kapcsán mindig a teljes
képet nézzük, és a jogi szempontok
mellett szem előtt tartjuk ügyfeleink
üzleti céljait is.”
csernusz@vjt-partners.com

Dr. Varga János Tamás

„A jogviták során kell a legsokoldalúbban használni képességeinket. Az az alap, hogy kiváló szakemberek legyünk, de emellett szükségünk van alaposságra, kitartásra, türelemre, konfliktus kezelési képességre, kreativitásra, bátorságra, és még sorolhatnám.”

vargajt@vjt-partners.com

Dr. Belényi Andrea

„Nagy súlyt fektetünk arra, hogy az ügyfeleinkkel tökéletesen megértsük egymást. Mikor egy ügyféllel tárgyalunk, nem használunk érthetetlen jogi nyelvet, és az üzlet nyelvét is folyékonyan beszéljük.”belenyia@vjt-partners.com

Rólunk mondták ügyfeleink

Legal500 2020

„Csernus Zoltán kivételes szakember a munkajog területén.”

Legal500 2018

„A VJT & Partners Ügyvédi Irodának komoly tapasztalata van biztosítási és munkajogi perek területén. Csernus Zoltán egy ‘kemény védő’.”

Hírek

Tapasztalat és szakértelem

Legal500 EMEA 2021 // 2021. május

A Legal 500 értékelése és a kiadványban megjelent ügyfélvélemények alapján elmondhatjuk, hogy nálunk nem három, hanem több, mint egy tucat „muskétás” védi az ügyfelek érdekeit.

Elmélet és gyakorlat nálunk nem válik el egymástól. Ismerjük a szabályokat, a gyakorlatban kitűnően alkalmazzuk őket, és nem beszélünk feleslegesen. Összefoglalva elmondhatjuk, hogy mindig az ügyfél igényeire összpontosítunk.

Részletek

Csapatunk kitűnően teljesít!

Legal500 EMEA 2020 // 2020. május

A Legal 500 jogi irodákat értékelő kiadványa a jogviták területén is előkelő helyre sorolta irodánkat. A csapat kitűnően teljesít munkaügyi és biztosítási jogvitákban, és rendszeresen képviseli az ügyfeleket a különféle hatóságok előtt. Ügyfeleink Csernus Zoltánt, a terület vezetőjét, kivételes szakemberként tartják számon.

Részletek