• Adatvédelem - GDPR
    VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS - M&A
    Eladjam a cégem? A cégeladás folyamata egészében és részleteiben egy cégeladásban edzett jogász csapat tollából.

Vállalatfelvásárlás és Cégeladás

Több cég egymáshoz való kapcsolata, összefonódásaik, szétválásaik majdnem olyan izgalmasak, kuszák és sokrétűek, mint az emberi kapcsolatok. És nekünk minden helyzetre meg kell találnunk a legjobb jogi megoldást.

 

Tapasztalt piaci szereplőként mindent tudunk a vásárlásról és az eladásról is

CÉGVÁSÁRLÁS

Dolgozunk növekedni, terjeszkedni vágyó cégeknek, akik cégvásárlással piacot akarnak nyerni a magyarországi és közép-európai régióban. Nagy tapasztalatunk van több országot érintő ügyvédcsapat munkájának összefogásában és irányításában. Ügyfeleink külföldi cégek, multinacionális cégek, magyar tőzsdei társaságok, magántőke alapok, magyar privát befektetők.

CÉGELADÁS

Ügyfeleink közepes és nagyméretű magyar cégek, melyek iránt jellemzően külföldi vevők érdeklődnek. Legyen szó teljes vagy részleges cégeladásról, csapatunk már számtalan ilyen tranzakciót levezényelt. Úgy is fogalmazhatunk, hogy ismerjük az ilyen típusú tranzakciók minden csínját-bínját.

„Nagyon erős a csapat” - Chambers Europe 2018

Több, mint jogi tanácsadás

Egy-egy vállalatfelvásárlás vagy cégeladás során szinte együtt kell lélegezni az ügyféllel. Pontosan követni kell szándékait, ismerni kell erősségeit és gyengéit, és így tudni fogjuk, mikor és miben lehetünk segítségére.

Értjük az üzletet

Ügyfeleink üzletemberek, ezért a tranzakciók jogi levezetése során nekünk is üzletemberekké kell válnunk.

Nemzetközi tapasztalat

Ügyeink nagy része a határokon túlnyúlik, így megtanultuk, hogyan dolgozzunk együtt külföldi irodákkal, és hogyan irányítsuk egy nemzetközi jogászokból álló csapat munkáját.

Dr. Varga János Tamás

irodavezető partner

„Ezen a területen talán az a legfontosabb szabály, hogy képesek legyünk az ügyfél fejével gondolkodni."vargajt@vjt-partners.com

Dr. Lovretity András

M&A csoport vezetője

„Minden cégeladás más, és minden vállalatfelvásárlás különböző. Rengeteget számít a tapasztalat abban, hogy gyorsan és jól reagáljunk.”


lovretitya@vjt-partners.com

Dr. Belényi Andrea

M&A csoport tagja

„A vállalatfelvásárlás és cégeladás területén egy jó, avatott ügyvéd nagy kincs: sok munkát és problémát levesz az ügyfél válláról, és ami még fontosabb: vele az ügyfél biztonságban érzi magát. ”

belenyia@vjt-partners.com

Dr. Csernus Zoltán

M&A csoport tagja

„Az ördög a részletekben bújik meg – ez minden cégeladási és cégvásárlási folyamara igaz. Ezért egy jó ügyvédnek minden részletében ismernie kell a tranzakciót.”

csernusz@vjt-partners.com

Rólunk mondták ügyfeleink

„Jó kezekben érzem magam, hiszen láttam, hogy a tranzakció másik oldalán dolgozó ügyvédek is elismeréssel adóznak a VJT csapat szakértelmének”

„Egyre növekvő jelenlét a piacon, egyre nagyobb határokon átnyúló aktivitás, és egyre erősebb hírnév jellemzi a csapatot”

Legal500 EMEA 2017

„Igazi szakemberekből álló, szervezett, pontos és megbízható csapat”

Chambers Global 2017

„Varga János Tamás széleskörű szakértelmének köszönhetően egyre komolyabb szereplője a magyar társasági jogi piacnak”


Színes hírek

„Nagyon erős a csapat” - ügyfélvélemény, Chambers Europe 2018

Irodánk egyre nagyobb hírnévnek örvend, egyre meghatározóbb a piacon, és egyre aktívabb a határokon átnyúló ügyek kezelésében. Egyik ügyfelünk még azt is hozzátette, hogy velünk jó kezekben érzi magát, hiszen a tranzakció másik oldalán dolgozó ügyvédek is elismeréssel adóznak a VJT csapat szakértelmének. Mint mindig, most is olvashattuk a szakkiadvány hasábjain, hogy jogászaink képesek az ügyfél szemével ránézni a problémákra.

Varga János Tamás híres kemény, de pragmatikus tárgyalási stílusáról. Megoldásaiban egyszerre van jelen a kreativitás és az üzleti szemlélet.
Csernus Zoltánról a következő dicséretet olvashatjuk: abszolút pontossággal, megkérdőjelezhetetlen jogi szakértelemmel, és teljes elkötelezettséggel védi ügyfelei érdekét.

Részletek

Irodánk most is az élvonalban!

Legal500 EMEA 2018 // 2018. április

Idén sem kevés izgalommal vártuk a Legal 500 értékelését. A rangos nemzetközi szakkiadvány munkatársai kifaggatták ügyfeleinket munkánk minőségéről, akik valószínűleg csupa jót mondtak rólunk, így büszkén jelenthetjük, hogy a VJT & Partners idén is a legjobbak között végzett.

Vállalatfelvásárlás (M&A) – A Legal 500 ezen a területen magasra értékelte ügyvédeink szakértelmét, elsősorban a határon átnyúló tranzakciók területén.

Részletek

„Az ügyvédek tanácsai annyira pontosak és testreszabottak, mintha a kor legdivatosabb szabója szabta volna őket.” – Legal 500

A jogászokat is értékelő Legal 500 idén sem fukarkodott ügyvédeink dicséretével. Két jogászunk, Varga János Tamás és Csernus Zoltán is megkapta a megtisztelő „vezető egyéniség” címet, fiatal kollégánk, Várady Endre pedig „a következő generáció jogásza” elnevezéssel büszkélkedhet.

Varga János Tamás kemény, pragmatikus tárgyalópartner. Stratégiailag átlátja a problémák egészét, miközben a részletekre is ügyel.
Csernus Zoltán pontos és megbízható. Ő a csapat masszív „védőembere”.
Lovretity András jól felismeri, hogy az ügyfeleknek mire van szüksége.

Részletek