• Bank
    Szerződések

Szerződések

A szerződések között vannak olyanok, mint egy nagyregény, vannak novellák, és vannak egészen rövid és frappáns egypercesek is.

 

Első a praktikum

Ügyvédeink mindig a praktikumot tartják szem előtt, valamint azt a célt, hogy a szerződéseknek egy lehetséges bírósági felülvizsgálat próbáját is ki kell állniuk.

 

Gazdasági cél elérése

A jó szerződés segít ügyfeleinknek, hogy gazdasági céljaikat messzemenőkig elérhessék. Jogi szövegeink ennek érdekében biztosítékokat, szankciókat és pozitív gazdasági ösztönzőket is tartalmaznak.

 

Teljes körű szolgáltatás

Jogi tanácsadásunk magában foglalja a reklámozással, fogyasztóvédelemmel, versenyjoggal, adatvédelemmel és szellemi tulajdonnal kapcsolatos kérdések megválaszolását is.

Dr. Lovretity András

„Szerencsére ez a terület nem olyan, mint a sport, és annak különféle ágai. A szerződések minden területén lehet kitűnő színvonalon teljesíteni, legyen szó kereskedelmi, forgalmazási, beszerzési, ügynöki, vagy franchise szerződésekről.”

lovretitya@vjt-partners.com

Dr. Menyhárd Attila

„A szerződések kapcsán a mi felelősségünk, hogy mindennek alaposan utánanézzünk. Ez a sziszifuszinak tűnő munka mindig gyümölcsöző eredményt hoz.”menyharda@vjt-partners.com

Dr. Vezse Eszter

„Egy jó, mindenre kiterjedő, üzleti szempontokat is szem előtt tartó szerződés mindennek az alapja. Erre a stabil alapra aztán bármit bátran felépíthetünk: cégeket, üzleteket, ingatlanokat.”


vezsee@vjt-partners.com

Rólunk mondták ügyfeleink

Chambers 2023
Chambers Europe, 2023

„Piacismeretből csillagos ötös!”

Chambers 2023
Chambers Europe, 2023

„Varga János Tamás stratégiai tanácsai aranyat érnek.”

Chambers Europe 2023
Chambers Europe, 2023

„Lovretity András egy kitűnő stratéga, aki érti és mindig szem előtt tartja az ügyfél céljait.”

Chambers Europe 2023
Chambers Europe, 2023

„A csapat rugalmas, gyorsan tanul és hihetetlenül felkészülten érkezik a megbeszélésekre.”

Legal500 2023
Legal500 EMEA 2023

„Talpraesett jogászok, gyors és gyakorlatias tanácsadás.”

Legal500 EMEA 2023
Legal500 EMEA 2023

„Hatalmas tranzakciós és strukturálási tapasztalat.”

Színes hírek

Biztos helyünk van a legjobbak között

Legal500 EMEA 2023 // 2023. április

A Legal 500 értékelését olvasva nagy örömmel tölt el minket, hogy már évek óta biztosan ott vagyunk az élbolyban. Ügyvédeink kitűnő munkájának és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően a VJT & Partners a legjobb irodák között kapott helyet a munkajog, a vállalatfelvásárlás, az adatvédelem és a technológia területeken, és kitűnő eredményt ért el a versenyjog és a peres ügyek területén is. Köszönjük ügyfeleinknek az elismerő szavakat!

„Kivételes csapat: a nemzetközi szakmai színvonal kiemelkedő iparági szaktudással, rugalmassággal és közvetlenséggel egészül ki.”

Részletek