• Bank
    Szerződések

Szerződések

A szerződések között vannak olyanok, mint egy nagyregény, vannak novellák, és vannak egészen rövid és frappáns egypercesek is.

 

Első a praktikum

Ügyvédeink mindig a praktikumot tartják szem előtt, valamint azt a célt, hogy a szerződéseknek egy lehetséges bírósági felülvizsgálat próbáját is ki kell állniuk.

 

Gazdasági cél elérése

A jó szerződés segít ügyfeleinknek, hogy gazdasági céljaikat messzemenőkig elérhessék. Jogi szövegeink ennek érdekében biztosítékokat, szankciókat és pozitív gazdasági ösztönzőket is tartalmaznak.

 

Teljes körű szolgáltatás

Jogi tanácsadásunk magában foglalja a reklámozással, fogyasztóvédelemmel, versenyjoggal, adatvédelemmel és szellemi tulajdonnal kapcsolatos kérdések megválaszolását is.

Dr. Lovretity András

„Szerencsére ez a terület nem olyan, mint a sport, és annak különféle ágai. A szerződések minden területén lehet kitűnő színvonalon teljesíteni, legyen szó kereskedelmi, forgalmazási, beszerzési, ügynöki, vagy franchise szerződésekről.”

lovretitya@vjt-partners.com

Dr. Belényi Andrea

„A szerződések kapcsán a mi felelősségünk, hogy mindennek alaposan utánanézzünk. Ez a sziszifuszinak tűnő munka mindig gyümölcsöző eredményt hoz.”belenyia@vjt-partners.com

Dr. Virág Tamás

„A szerződések tárgyalásánál az ügyfeleknek hétköznapi, nem jogi nyelven is elmondjuk, hogy pontosan miről van szó.”
viragt@vjt-partners.com

Dr. Vezse Eszter

„Egy jó, mindenre kiterjedő, üzleti szempontokat is szem előtt tartó szerződés mindennek az alapja. Erre a stabil alapra aztán bármit bátran felépíthetünk: cégeket, üzleteket, ingatlanokat.”


vezsee@vjt-partners.com

Rólunk mondták ügyfeleink

Legal500 EMEA 2020
Legal500 EMEA 2020

„Varga János Tamás egy igazi stratéga szemével látja át az üzleteket, de a részletek sem kerülik el a figyelmét.”
„Lovretity András a gyakorlati megoldások embere, és az elvont jogi fogalmakat lefordítja az üzlet nyelvére.”

Legal500 EMEA 2020
Legal500 EMEA 2020

„Varga János Tamásnak kivételes képessége van arra, hogy meghallja és megértse, amit az ügyfelek mondanak. Így tökéletesen átlátja a helyzeteket, és döntéseit a megfontoltság vezérli.”
„Csernus Zoltán nagyon alapos a vállalatirányítási struktúrák kidolgozásában.”

Színes hírek

Nagyra értékeljük a Legal 500 értékelését!

Legal500 EMEA 2020 // 2020. május

A Legal 500 jogi irodákat értékelő kiadványa kitűnő értékelést adott irodánkról a commercial, corporate és M&A jogterületeken. Elsősorban Varga János Tamás és Lovretity András nagy volumenű tranzakciókon összekovácsolódott párosát emeli ki a kiadvány. Tamás stratégiai gondolkodását tökéletesen kiegészíti András gyakorlatiassága. Az ütőképes csapatot tovább erősíti Csernus Zoltán, Belényi Andrea és Virág Tamás.

Részletek