Köszöntő

Szeretettel üdvözlöm a VJT & Partners honlapján

A VJT & Partners Magyarország egyik vezető, üzleti joggal foglalkozó ügyvédi irodája. Ügyfeleink, üzleti partnereink kiváló együttműködő partnernek ismernek minket. Nagyra értékelik töretlen elkötelezettségünket, amelyből eredményes és gyümölcsöző kapcsolatok születnek. A hatékony jogi szolgáltatás professzionalizmussal, dinamizmussal, rugalmassággal és személyes odafigyeléssel ötvöződik irodánkban.

Jogászaink munkájuk során törekszenek az üzlet jogi és gazdasági valóságának megértésére, és ennek megfelelő jogi megoldások kialakítására. Mindig egyenes, őszinte és praktikus tanácsokat adunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink egyéni igényeinek. Közös értékeink határozzák meg kultúránkat és gondolkodásmódunkat.

Magyarország az Európai Unió tagja, de saját fizetőeszközzel, sajátos nyelvvel és üzleti kultúrával, valamint meglehetősen összetett jogi intézményrendszerrel bír. Ezek együttesen különleges kihívást teremtenek üzleti ügyfeleink számára. Az iroda minden ügyvédje nagy tapasztalatot szerzett a magyar és a külföldi ügyfelekkel való munkában; segítségünkkel ügyfeleink eredményesen nézhetnek szembe ezekkel a kihívásokkal, és elérhetik magyarországi üzleti céljaikat.

Független, vezető, nemzetközi jogi-szakkiadványok több jogterületen is magasra értékelik irodánkat. A VJT & Partners egy teljes körű üzleti jogi szolgáltatást nyújtó ügyvédi iroda, amely az iparágak széles körében működő ügyfelek igényeit elégíti ki. Irodánk a következő területeken nyújt jogi szolgáltatásokat: szerződések, versenyjog, vállalatfelvásárlás, adatvédelem, jogviták, finanszírozás, szellemi alkotások, kiszervezés, kockázati tőke, szabályozás, felszámolási és csődjog, valamint technológia.

Közösen ápoljuk közös értékeinket, így leszünk lelkes és összetartó közösség:

 

Varga János Tamás

 

Inspiráló vezetés

Tökéletességre törekvés

Elkötelezettség

Bátorság

Harmónia


Szívélyes üdvözlettel,

VJT-Signdr. Varga János Tamás,
Irodavezető partner