• Inspiráló vezetés
  Inspiráló vezetés
  Az inspiráló vezetés ritka képességével kevés vezető rendelkezik.
  Az ember helyes szemlélete és világos ismerete nélkül nem létezik
  valódi inspiráló vezetés. Mi bízunk egymásban...
 • Tökéletességre törekvés
  Tökéletességre törekvés
  Nem adunk ki a kezünkből hiányos vagy tökéletlen munkát.
  Mindig a csúcsra törünk, folyamatosan tágítjuk lehetőségeink határait.
 • Elkötelezettség
  Elkötelezettség
  Elkötelezettek vagyunk értékeinkhez, ügyfeleinkhez és munkatársainkhoz.
  Tudjuk, hogy mit akarunk elérni és elkötelezetten dolgozunk céljaink megvalósításán.
 • Bátorság
  Bátorság
  A bátorság azt jelenti, hogy megtesszük, amit képesek vagyunk megtenni.
  Nem azt mondjuk ügyfeleinknek, amit hallani szeretnének; azt mondjuk, amire
  valóban szükségük van, amit igazán mondanunk kell.
 • Harmónia
  Harmónia
  Munkánk ne csak kiváló legyen, hanem egyben harmonikus is.

Az együttműködés mindenek előtt

A VJT & Partners egy üzleti joggal foglalkozó ügyvédi iroda. Hazai és nemzetközi céges ügyfeleknek és vállalkozóknak ad jogi tanácsokat. Ügyvédeink a jogterületek széles körében számítanak szakértőnek. Mindannyian jól eligazodunk az üzlet gazdasági realitásában, ugyanakkor kiváló együttműködő partnerek is vagyunk.

Közös értékeink határozzák meg kultúránkat és gondolkodásmódunkat. Ügyfeleink nagyra értékelik töretlen elkötelezettségünket, amelyből hatékony és gyümölcsöző kapcsolatok születnek. Ügyfeleinkkel nem érthetetlen jogi nyelven, hanem az üzlet nyelvén beszélünk. Mindig egyenes, őszinte és praktikus tanácsokat adunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink egyéni igényeinek.

Partnerek

Varga János Tamás

irodavezető partner

János Tamás számos jogterületen és sokféle nemzetközi tranzakcióban tett szert komoly tapasztalatra és szakértelemre az elmúlt 18 év során.

Csernus Zoltán

munkajog vezetője

Zoltán elismert és nemzetközileg is jegyzett, elkötelezett munkajogi szakértő, a VJT & Partners Munkajogi Csoportjának vezető jogásza.

Hacsi Gábor

kereskedelmi jog vezetője

Gábor a kereskedelmi szerződések széles körében végez jogi tanácsadást, emellett ő irányítja a VJT & Partners technológiai ágazatát is.

Lovretity András

M&A vezetője

András több, mint 14 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi vállalatfelvásárlási, átalakítási és befektetési tranzakciók terén.

Fő jogterületek

Vállalatfelvásárlás (M&A)

Meggyőződésünk szerint a gazdasági társaságok felvásárlására, fúziójára irányuló ügyletekben történő tanácsadás több a puszta jogi tanácsadásnál. A sikeres tanácsadás előfeltétele azon iparág logikájának és belső dinamikájának megértése...

Tovább...

Munkajog

A VJT & Partners nemzetközi szinten elismert munkajogászai kiemelkedő szaktudással és tapasztalatokkal rendelkeznek a munkajogi kérdések széles körében. Ügyfeleink egyöntetű elismerését vívtuk ki azzal, hogy mindig üzleti érdekeik...

Tovább...

Technológia

Munkamódszerünk középpontjában az ügyfél műszaki, technológiai, üzleti elképzeléseinek és céljainak teljes körű megértése, valamint az erre a megértésre alapozott világos, tömör és gyakorlati jogi tanácsok nyújtása áll...

Tovább...

A Doing Business in Hungary 2016 egy hasznos kézikönyv mindazon magánszemélyek és cégek számára, akik befektetési lehetőségként tekintenek Magyarországra. A jól strukturált kézikönyv nélkülözhetetlen forrás mindazok számára, akik üzleti vállalkozás létrehozását tervezik – vagy már működtetnek egyet – Magyarországon.

Tovább...

Doing Business in Hungary 2016

A Hungarian Watch 2016-os nyári kiadása egy sokszínű kiadvány, amely hírt ad a Magyarországot leginkább befolyásoló üzleti, jogi és társadalmi élet legfrissebb hírekről. ha csak egyetlen cikket ajánlhatnánk, akkor a ‘Call for tenders for the reconstruction of the M3 metro line’ című cikket javasolnánk.

Tovább...

Hungarian Watch Summer 2016